الكفتة و الكباب المشويين
بالنسبه للحمه لو ضاني أو شمبري بأحب أسلقها نص سلق وبعدين
أشيلها من الشوربه وأتبلها وأشويها علي الفحم .. ولو بتلو لباني أتبلها
وأشويها علي طول..
تتبيلة الشوي
( أفضل التتبيل قبل الشوي بوقت كافي أقله 6 ساعات )
بصل جوانح أو ترنشات - فلفل أسود - بهار - شوية خل صغيرين - قطع
من الليه الملح أفضل وضعه بعد الشوي كل دول أدعكهم كويس
وأضعهم علي اللحمه وأسيبها للتتبيل وقت الشوي تتشك في أسياخ ده
لو كان الشوي علي الفحم مباشرة ومعها قطع من الليه أما لو كان
الشوي علي الشوايه الغاز أوالكهرباء أوحتي في مقلايه علي البوتاجاز
أعطي ريحة شوي الحاتي بتوليع فحمه أو أكتر وبعد شوي اللحمه أضعها
قي حله وأتبلها بالملح و في وسطها طبق صغير به ملعقة زيت أو
سمنه أحط فيها الفحم وهو والع وأقفل علي طول بإحكام دخانها
سيعطيني ريحة الحاتي ..
وألف هنااااااااااااااا وشفااااااااااااااااااا