أولا ً :- المقادير
@ بصلة متوسطه مفرومه
@ جزرة مبشوره
@ حبه صغيره فلفل رومي بارد مقطع مكعبات صغيره
@ حبه كبيره بطاطس مبشوره
@ كرات أو بقدونس مقطع قطع صغيره
@ ربع كوب دقيق
@ ملعقه كبيره نشا
@ ملعقه صغيره باكينج بودر
@ ملح + فلفل
@ كاري + كركم
@ فص ثوم مدقوق
@ بيضتين
@ حبحر أو فلفل أخضر حار (( حسب الرغبه ))
ثانياً :- نبتدي الطريقة بسم الله
أولا هنقطع كل الخضار ونبشره زي اللي بالصوره بالظبط
أولا هضيف الخضار المتقطع كله علي بعضه واقلبه
بعد كده نضيف الدقيق والنشا والباكينج بودر والثوم والكاري والكركم والخضار ونقلب
وقبل القلي مباشرة تحطي البيض والملح والفلفل علشان تكون عامله زي العجينه وماتنزلش سوائل
بعد كده أكون مسخنه الزيت علي نار متوسطه وأبتدي أخد معلقه معلقه وأحطها في الزيت وماتخافيش هتنزل حته سليمه
وأول ماتصفر تقلبيها علي الوش التاني
بعد كده تطلعيها علي مناديل مطبخ ودوقي أحلي طعم بس معلش هي هنا غمقت مني شويه في القليه