الارز الصيني بالفراخ و الخضروات
طريقة تحضير الارز الصيني بالفراخ و الخضروات
طريقة تحضير الارز الصيني بالفراخ و الخضروات-طريقة تحضير الارز الصيني بالفراخ و الخضروات
المقادير:
دجاج صدور مقطع قطع ضغيرة
فلفل حلو (اخضر-اصفر-احمر) مقطع بشكل طوالى
قرن فلفل حار
حبة بصلة مقطعه
شزية ملفوف احمر
صلصة الصويا حلوة (ملعقة اكل)
ارز بسمتى (مسلوق بماء و ملح)
زيت
فلفل اسود
ملح
جنزبيل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]طريقة تحضير الارز الصيني بالفراخ و الخضروات
الطريقة:
نضيف شوية زيت
نحمص البصل
نضيف قطع الدجاج على البصل و نحركها لحد ما تستوى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]ضيفي الفلفل الحلو الحار ة البهارات
و قلبيها على النار الى ان تلين
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]طريقة تحضير الارز الصيني بالفراخ و الخضروات
اضيفي صلصة الصويا الحلوة و قلبيها على النار
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]اضيفي الارز بعد ما يستوى على الخضار و قلبيه جيداً
خففي النار و غطى الارز لدقائق قليلة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]و يقدم و بالهنا و الشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]