أخوانى وأخوتى طبعا معروف ان الكوسه مفيده جدا ومحبوبه خصوصا من الآطفال لسهوله اكلها وطعمها الرائع
واليوم حبيت انقل لكن طرقتى فى عمل صنيه الكوسه بالبشامل اتمنى تكون سهله وتعجبكم
المقادير
كوسه مقطعه شرائح طوليه
لحم مفروم معصج
مقدار كافى من البشامل
ملح - فلفل
الطريقة
نتبل الكوسه بالملح والفلفل
ونرص نصف المقدار فى الصنيه
بعدها نحط اللحمه المفرومه ونعمل حاجز بالكوسه من الاطراف
بعدها نرص باقى شرائح الكوسه
بعد كده نضع الصنيه على النار (فوق عين البوتجاز) حوالى نص ساعه مع ملاحظة أن الكوسه هتنزل ماء كثير وهذا هو غرض هذه الخطوة
بعدها ننزل بالباشمل مباشرة
ونضع عليها قطع زبده على الوش ونحطها فى الفرن
وتتاكل بالخبز مع السلاطه والمخلل
اتمنى تكون طريقه سهله وتعجبكم