أولاً لمن لا يعرف ماهى العكاوى؟
العكاوى هى ذيل التور أو البقرة
بنقطع العكاوى على المفاصل بين الفقرات للجزء العلوى
اما الطرف الرفيع فنقطعه كل عقلتين
ونحط فى الحله معلقتين سمن وفصين مستكه ونشوح العكاوى 5
دقايق بالتقليب
بعد كده نحطلها كوبايتين ميه سخنه ونغطيها نص ساعه حتى الغليان.
تجهيزالطاجن
هوه له كذا طريقه انما احلاهم بالنسبة لى بالبطاطس والبصل
حبيتين بطاطس مكعبات صغيره اوى وبصلتين نص حلقات
وعليهم ملح وفلفل و بهارات ومبشور جوزة الطيب ونقلب كله مع بعضه
نحط نص الخلطة فى الطاجن وبعدين نرص العكاوى ونغطيها بالنص
التانى
وطماطمايه ترانشات رفيعه ونغطى بيها الوش
طبعا ممكن فى البايركس للمنظر والتقديم
ونصب على الطاجن من الشوربه بحيث لا يغطى المحتويات
ونغطى بورقة فويل وعالفرن الحامى نص ساعه تقريبا ونختبر السوى
المهم عند السوى نشيل الفويل و نحمر الوش ونحروق الطماطم شويه
وبالف هنا وشفا مع رز بالشعرية.
1000 هناااااااااااااااا و شفاااااااااااااااااااااا