شبكة منتديات هواره منتدي هواره
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

شبكة منتديات هواره منتدي هواره

نبدأ من الصفر حتي نصل إلي المليون
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخولاتصل بنا
لمشاهدة  اسهل  طريقه  للربح  من الانترنت  اضغط هنا

 

 كشرى باللحمة المفرومة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سندريللا
مرشح لفريق الابداع
مرشح لفريق الابداع



المهنه : جامعي
المزاج : بفكر
الجنس : انثى بلدي : مصر
محافظة : القاهرة
عدد المساهمات : 254
نقاط : 574
تاريخ الميلاد : 06/10/1986
تاريخ التسجيل : 09/02/2012
العمر : 38

كشرى باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: كشرى باللحمة المفرومة   كشرى باللحمة المفرومة I_icon_minitimeالأربعاء فبراير 29, 2012 7:05 pm

المقادير:
رز مصرى ومكرونه صغيره واسباجيتى وعدس اسمر (بجبه) وبصل وعصير طماطم



الطريقه:
بغسل العدس وانقعه لمده ساعتين



بسلق المكرونه النوعين مع بعض بس بكسر الاسباجيتى العود لاربع قطع



بسلق العدس نص سوى واشيله واصفيه واسيبه واغسله تحت الحنفيه تانى


واسخن زيت للرز واحط الرز واحط عليه بصله مقطعه قطع صفيره عليها ملح وفلفل وكمون



واسيب الرز لحد ما يتشرب واحط عليه العدس يكمل سواه مع الرز





اعصج اللحمه المفرومه




بسبك الصلصه ( بحمر التو واحط عليه عصير الطماطم والملح والفلفل والكمون ) ولما بتتسبك الطماطم بحط شوية شطه وخل وعصير لمون



بحمر البصل علشان احطه على الكشرى



بحط فى طبق الرز مع العدس



بحط عليه المكرونه




بحط عليه الصلصه



بحط اللحمه المفرومه




بحط البصل اللى حمرته



بحط بقى الدقه علشان يزيد الطعم حلاوووه



وبااااااااااااااااااااااااااالف هنا وشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
كشرى باللحمة المفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
»  شيف محمد حامد قرنبيط باللحمة المفرومة
» كبسة باللحمة
» صينية البطاطس باللحمة
» صينية الرقاق بالحمة المفرومة..
» جلاش باللحم المفرومة واصابع الجبنة ..

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
شبكة منتديات هواره منتدي هواره :: الاسره العربيه :: مطبخ حواء-
انتقل الى: