طريقة تحضير الحواوشي المصري - طريقة تحضير الحواوشي المصري - طريقة تحضير الحواوشي المصري
الطريقة
تجيبى كيلو لحمة مفرومة ونص كيلو بصل مفروم ناعم وقرنين فلفل أخضر
وملح وفلفل أسود وبهارات
عيش بلدى نص سوا من الفرن
سمنة أو زيت عشان تدهنى العيش
ضيفى اللحمة المفرومة على البصل والفلفل الأخضر المتقطع ضعير والبهارات والملح والفلفل الأسود
أفتحى العيش البلدى فتحة تكون مش كبيرة وإدهنيه بالسمنة أو الزيت
أفردى اللحمة جوه الرغيف وبططيه كويس
رصى العيش فى صينية ودخليه الفرن لحد لون العيش ما يحمر واللحمة اللى فيه تستوى
الأحسن تكون لحمة الحواوشى ملبسة عشان تدى طعم وريحة وبرضه البلدى يوكل