شبكة منتديات هواره منتدي هواره
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

شبكة منتديات هواره منتدي هواره

نبدأ من الصفر حتي نصل إلي المليون
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخولاتصل بنا
لمشاهدة  اسهل  طريقه  للربح  من الانترنت  اضغط هنا

 

 طريقة تحضير الحواوشي المصري

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
mstr
مرشح لفريق الابداع
مرشح لفريق الابداع



المهنه : مهندس
المزاج : مستمتع
الجنس : ذكر بلدي : مصر
محافظة : الاسكندريه
عدد المساهمات : 699
نقاط : 2087
تاريخ الميلاد : 04/07/1989
تاريخ التسجيل : 03/05/2013
العمر : 35

طريقة تحضير الحواوشي المصري Empty
مُساهمةموضوع: طريقة تحضير الحواوشي المصري   طريقة تحضير الحواوشي المصري I_icon_minitimeالسبت مايو 04, 2013 7:49 am

طريقة تحضير الحواوشي المصري - طريقة تحضير الحواوشي المصري - طريقة تحضير الحواوشي المصري
الطريقة
تجيبى كيلو لحمة مفرومة ونص كيلو بصل مفروم ناعم وقرنين فلفل أخضر

وملح وفلفل أسود وبهارات

عيش بلدى نص سوا من الفرن

سمنة أو زيت عشان تدهنى العيش

ضيفى اللحمة المفرومة على البصل والفلفل الأخضر المتقطع ضعير والبهارات والملح والفلفل الأسود

أفتحى العيش البلدى فتحة تكون مش كبيرة وإدهنيه بالسمنة أو الزيت

أفردى اللحمة جوه الرغيف وبططيه كويس

رصى العيش فى صينية ودخليه الفرن لحد لون العيش ما يحمر واللحمة اللى فيه تستوى

الأحسن تكون لحمة الحواوشى ملبسة عشان تدى طعم وريحة وبرضه البلدى يوكل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة تحضير الحواوشي المصري
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة تحضير اليخن المصري
» طريقة تحضير السمك المصري 2013
» طريقة عمل الحواوشي 2013
» طريقة عمل بوظة التوتو طريقة تحضير ايس كريم التوت
» طريقة عمل الكشري المصري

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
شبكة منتديات هواره منتدي هواره :: الاسره العربيه :: مطبخ حواء-
انتقل الى: