شبكة منتديات هواره منتدي هواره
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

شبكة منتديات هواره منتدي هواره

نبدأ من الصفر حتي نصل إلي المليون
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخولاتصل بنا
لمشاهدة  اسهل  طريقه  للربح  من الانترنت  اضغط هنا

 

 طرب الدجاج

اذهب الى الأسفل 
5 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
بيان
عضو ذهبي
عضو ذهبي



المهنه : مغني
المزاج : دلع
الجنس : انثى بلدي : مصر
محافظة : الدقهلية
عدد المساهمات : 123
نقاط : 363
تاريخ الميلاد : 02/04/1990
تاريخ التسجيل : 05/04/2012
العمر : 34

طرب الدجاج  Empty
مُساهمةموضوع: طرب الدجاج    طرب الدجاج  I_icon_minitimeالسبت أبريل 07, 2012 2:08 pm

المقادير

عدد 2 دجاج الوزن المفضل لديك
الحشو
كيلو كبد دجاج 1/4
كيلو قوانص 1/4
كيلو مشروم فريش1/4
كوب بسلة مستوية مجمدة نصف سوى 1/2
بصلة مفرومة
واحدة فلفل مفرومة
ملعقتين زيت أو زبد
4 ملاعق جبنة رومى مبشورة أو بارميزان
ملح وفلفل ونصف ملعقة بهرات
زيت للقلى



الطريقة

يتم تقطيع الدجاج إلى أربع قطع، وبعدها ننزع الجلد عن كل
ربع، بحيث نحافظ على شكل الجلد، حيث ندخل أصبع اليد بين الجلد وقطع الدجاج،
ونعزل الجلد برفق، وفى الآخر نقطع المفصل الذى يصل الورك بنهاية الجلد،
وبهذا يكون الجلد بشكل القمع، وأما قطع الدجاج نتركها لأى أكلة أخرى.


بعدها فى طاسة على النار نضع الزيت أو
الزبد، ونقلب كل المكونات الموجودة على النار حتى تمام التسوية، وبعدها
نحضر ملعقة صغيرة، ونحشى جلد الدجاج بالحشو، ونلفه مثل السمبوسك، وفى زيت
غزير ساخن على النار، ونقلى جلد الفراخ المحشى لمدة 5 دقائق، إلى أن يصبح
لونه ذهبياً، ويتم تقديمه فى طبق مزين بالبقدونس المفروم أو الفلفل الألوان
المفروم.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
mesi0
مرشح لفريق الابداع
مرشح لفريق الابداع



المهنه : مهندس
المزاج : رومانسي
الجنس : ذكر بلدي : الجزائر
محافظة : مصر الجديده
عدد المساهمات : 553
نقاط : 853
تاريخ الميلاد : 18/10/1990
تاريخ التسجيل : 19/04/2012
العمر : 34

طرب الدجاج  Empty
مُساهمةموضوع: رد: طرب الدجاج    طرب الدجاج  I_icon_minitimeالخميس أبريل 19, 2012 3:25 am

طرب الدجاج  32660.imgcache
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
mr Eg
مرشح لفريق الابداع
مرشح لفريق الابداع
mr Eg


المهنه : جامعي
المزاج : رومانسي
الجنس : ذكر بلدي : عربي وكفي
محافظة : وحدة العرب
عدد المساهمات : 3364
نقاط : 3428
تاريخ الميلاد : 08/09/1990
تاريخ التسجيل : 17/10/2012
العمر : 34

طرب الدجاج  Empty
مُساهمةموضوع: رد: طرب الدجاج    طرب الدجاج  I_icon_minitimeالإثنين أكتوبر 22, 2012 10:23 am

ربنا ما يحرمنا منك
كل سنة وانتي طيبة والامة الاسلامية بخير يارب
الحمد لله اول رد خهههههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
محمد اشرف
مرشح لفريق الابداع
مرشح لفريق الابداع



المهنه : مزيع
المزاج : رايقه
الجنس : ذكر بلدي : المغرب
محافظة : الشرقية
عدد المساهمات : 1000
نقاط : 1000
تاريخ الميلاد : 16/02/1991
تاريخ التسجيل : 22/10/2012
العمر : 33

طرب الدجاج  Empty
مُساهمةموضوع: رد: طرب الدجاج    طرب الدجاج  I_icon_minitimeالخميس أكتوبر 25, 2012 11:23 pm

مواضيعك سهل على القلوب هضمها

و على الأرواح تشربها

تألفها المشاعر بسهولة

و يستسيغها وجداننا كالشهد

كذاك كان ردكـ اخـــــــي وصديقي

لك خالص احترامي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نفسي احقق حلمي
مرشح لفريق الابداع
مرشح لفريق الابداع
نفسي احقق حلمي


المهنه : جامعي
المزاج : بفكر
الجنس : ذكر بلدي : عربي وكفي
محافظة : الحريه
عدد المساهمات : 1506
نقاط : 1516
تاريخ الميلاد : 14/09/1991
تاريخ التسجيل : 22/01/2013
العمر : 33

طرب الدجاج  Empty
مُساهمةموضوع: رد: طرب الدجاج    طرب الدجاج  I_icon_minitimeالأربعاء يناير 23, 2013 10:13 am

طبق السلطة
سلطة السيزر

الشيف "يسري"


أنا باعرف ناس كتير بتروح محلات معينة علشان تاكل سلطة السيزر بالرغم من إنك لو عمليتها في البيت مش هتاخد منك وقت خالص وكمان مش هتكلفك كتير لأن مكوناتها بسيطة جدًّا...

المقادير:




• خس كابوتشا.
• عصير ليمونة.
• معلقة مستردة.
• ملح وفلفل.
• زيت زيتون.
• زيت ذرة أو زيت عباد الشمس.
• قطعتين أنشوجة.
• شريحة توست محمص.
• بيضة مسلوقة.
• جبنة بارميزان.
• 4/1 كوب كريمة.

الطريقة:

• أول حاجة هاقطع الخس في طبق وعلى فكرة هاقطع الخس بإيدي علشان أحافظ على الفيتامينات اللي فيه.



• بعد كده هعمل الصوص الخاص بالسلطة وهو عبارة عن "خل + زيت ذرة أو زيت عباد الشمس + زيت زيتون + ملعقة مستردة + عصير الليمون + الملح + جبنة بارميزان" وهاضربهم مع بعض في الخلاط.. وبعد كده هاضيف عليهم ربع كوب كريمة وهضربهم مع بعض مرة كمان.



• بعد كده نحط الصوص المضروب في الخلاط على الخس المتقطع وفى الآخر نحط عليهم شرائح الأنشوجة والبيض المسلوق وعيش التوست المحمص...
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طرب الدجاج
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» صينية الدجاج و الخضار بالباشميل صنية الدجاج بالباشميل
» أصــــــــــــــــابع الدجاج..
» الدجاج الصيني
» سترغانوف الدجاج
» طريقة عمل الدجاج

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
شبكة منتديات هواره منتدي هواره :: الاسره العربيه :: مطبخ حواء-
انتقل الى: