شبكة منتديات هواره منتدي هواره
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

شبكة منتديات هواره منتدي هواره

نبدأ من الصفر حتي نصل إلي المليون
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخولاتصل بنا
لمشاهدة  اسهل  طريقه  للربح  من الانترنت  اضغط هنا

 

 لفافات الدجاج بالجبنة والثوم

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
yara saed
مشرف أقسام الإقتصاد والأخبار
مشرف أقسام الإقتصاد والأخبار
yara saed


المهنه : طالب
المزاج : بفكر
الجنس : انثى بلدي : مصر
محافظة : الاسكندرية
عدد المساهمات : 428
نقاط : 1140
تاريخ الميلاد : 07/08/1998
تاريخ التسجيل : 05/04/2012
العمر : 26

لفافات الدجاج بالجبنة والثوم Empty
مُساهمةموضوع: لفافات الدجاج بالجبنة والثوم   لفافات الدجاج بالجبنة والثوم I_icon_minitimeالخميس أبريل 05, 2012 7:22 pm


لفافات الدجاج بالجبنة والثوم 8921


المقادير

  • 6 إلى 8 صدور دجاج مع جلدها
  • نصف كيلوغرام من الجبنة القشدية
  • صفار بيضتين
  • فصان من الثوم
  • زيت لقلي اللفافات

لفافات الدجاج بالجبنة والثوم 6938


  • الصلصة
80غ
من الدقيق و80غ من الزبدة (تذوب الزبدة في قدر. يضاف إليها الدقيق ويخلطان
معاً لمدة 7الى 8 دقائق حتى تفوح من الدقيق رائحة طيبة).
4 أكواب من مرقة الدجاج
عود من الكرفس مفروم (نصف كوب)
ورقة غار ورأس صغير من الثوم
رأس بندورة (طماطم) مفروم
بصلة واحدة مفرومة
2 الى 3 حبات من الفلفل الحلو
عود من الكراث المفروم

ملعقتا طعام من الكاتشاب

لفافات الدجاج بالجبنة والثوم 6938

طريقة التحضير


  • تغلى مرقة الدجاج مع الخضار المذكورة أعلاه حتى تنضج الخضار وتصبح طرية.
  • تصفى الخضار وتستعمل الصلصة لخلطها مع مزيج الدقيق والزبدة. يضاف من ثم معجون البندورة (الطماطم) للحصول على صلصة.
  • تستعمل مطرقة اللحم لتسطيح صدور الدجاج قبل بسط مزيج الجبنة القشدية فوق كل صدر.
  • تلف الصدور في شكل لفافات وتربط جيداً بواسطة الخيط قبل قليها في القليل من الزيت حتى تصبح وردية اللون من كل الجهات.
  • تخرج
    اللفافات من المقلاة وترصف في صينية وتخبز لمدة 30 دقيقة أو أقل في فرن
    حرارته 350 درجة فهرنهايت حتى تصبح اللفافات وردية اللون وداخلها ناضج.
  • ينزع الخيط عن كل لفافة، وتقطع كل واحدة إلى قطعتين.
  • تقدم قطع الدجاج مع الصلصة المحضرة والخضار.
لفافات الدجاج بالجبنة والثوم 247bd2a86fya7
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نفسي احقق حلمي
مرشح لفريق الابداع
مرشح لفريق الابداع
نفسي احقق حلمي


المهنه : جامعي
المزاج : بفكر
الجنس : ذكر بلدي : عربي وكفي
محافظة : الحريه
عدد المساهمات : 1506
نقاط : 1516
تاريخ الميلاد : 14/09/1991
تاريخ التسجيل : 22/01/2013
العمر : 33

لفافات الدجاج بالجبنة والثوم Empty
مُساهمةموضوع: رد: لفافات الدجاج بالجبنة والثوم   لفافات الدجاج بالجبنة والثوم I_icon_minitimeالأربعاء يناير 23, 2013 11:21 am

نصائح عامه

1
امسحى من حياتك حاجة اسمها السكر الأبيض لو عاوزة تنزلى وزنك بجد عودى نفسك على البدائل لو متقدريش تستغنى نهائيا عن السكر لانه فعلا العدو اللدود للجسم وصدقينى لو امتنعتى عن السكر بس أول شهرين انتى نفسك مش هتحبى طعمه فى أى حاجة بعد كده

2
ياريت نبطل عادة الشيكولاته اللى بتبوظ الدنيا دى لانها فعلا بتضيع كل حاجة أنا مش هقولك متاكليش منها طول عمرك بس ياريت لو عاوزة أوى يعنى على فترات متباعدة جدااا

3
البيبسى كلنا طبعا بنحبه وبنموت فيه بس هو بيعمل مشاكل نقص الكالسيوم و تسوس فى الأسنان وبيضعف حاجات كتير ده غير انه بيزود الجسم جاامد يعنى ليه نضر نفسنا بادينا ؟؟

4
حاولى أنك تكونى أكتر نشاط يعنى ليه تركبى تاكسى لو هتمشى لمكان قريب وتاخدى مواصلات عادية وليه تركبى الأسانسير لو انتىمثلا طالعة للدور الرابع او حتى الخامس الحاجات دى بتفرق كتير
جداا

5
لو طبختى أكلة بتحبيها جداا وانتى عارفة ان سعرتها عالية وانك هتاكلى منها كتير حاولى تشربى ماء كتير قبل الأكل وممكن تبداى بالبروتينات وحاولى أكتر انك تعتمدى فى أكلك على المشويات

6
متحطيش فى دماغك انك بتعاقبى روحك باتباع نظام رجيم فكرى فى انك عاوزة تأكلى أكل صحى علشان تحافظى على صحتك وتسعدى زوجك وأبائك ومتخليش الموضوع ده يؤثر فى شخصيتك ولا يفقدك الثقة فى نفسك

7
حاذرى من تنفيذ أى نوع من انواع الرجيمات المنتشرة بدون استشارة والاعتماد على خبرات الأخرين لأن كل جسم بيختلف عن التانى

8
حاذرى أيضا من اتباع الأنظمة التى تعتمد على الحرمان النهائى من الأكل اللى انتى بتحبيه لانك هترجعى تاكلى تانى وأكتر من الأول
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
لفافات الدجاج بالجبنة والثوم
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» لفائف الدجاج بالجبن والثوم
»  تحضير لفائف الدجاج بالخبز والثوم
» الخبز الفرنسي بالجبن والثوم.
»  دجاج وبطاطا مع الليمون والثوم
» مكرونة بالجبنة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
شبكة منتديات هواره منتدي هواره :: الاسره العربيه :: مطبخ حواء-
انتقل الى: