المقادير
واحد كوارع كندوز
2حبه بصل
عصير طماطم ثلاث اكواب
فلفل اسود
قرفه
ثوم
خل.
الطريقة:
تسلق الكوارع جيدا والماء على اد الكوارع مش كتير وبعد السلق تفصـص الكوارع ويقطع البصل قطع صغيره
وتحمر
بالزيت للاصفرار الفاتح جدا ونضيف الطماطم ونضع البهارات الموجوده لحد ما
تغلى جيدا وبعد نضع الكوارع عليها ولما تغلى نقلبها بطاجن فخار او ابايركس
او صنيه حسب الموجود ونضعها بالفرن لاحمرار الوجهه وبعد نحمر الثوم ونضع
عليه خل ونضيفه على الكوارع بعد خروجها من الفرن.
وبالهنا والشفا