شبكة منتديات هواره منتدي هواره
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

شبكة منتديات هواره منتدي هواره

نبدأ من الصفر حتي نصل إلي المليون
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخولاتصل بنا
لمشاهدة  اسهل  طريقه  للربح  من الانترنت  اضغط هنا

 

 خبز البطاطا الحلوة

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
مصرية
مرشح لفريق الابداع
مرشح لفريق الابداع



الجنس : انثى بلدي : مصر
محافظة : قنا
عدد المساهمات : 234
نقاط : 646
تاريخ الميلاد : 27/03/1974
تاريخ التسجيل : 22/01/2012
العمر : 50

خبز البطاطا الحلوة Empty
مُساهمةموضوع: خبز البطاطا الحلوة   خبز البطاطا الحلوة I_icon_minitimeالأربعاء فبراير 29, 2012 5:41 pm

]خبز البطاطا الحلوة



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/size][/size]






[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




]بيضة فى درجة حرارة الغرفة





من 6 ل 7 اكواب دقيق[

الطريقة

امزجى البطاطا المهروسة مع البيضة مع اللبن الرايب مع السكر مع الخميرة مع الزيت و الزبدة

اضيفى كوب واحد دقيق ثم قلبى
اضيفى الملح و قلبى جيدا
و اضيفى باقى الدقيق تدريجيا


رشى السطح اللى بتشتغلى عليه بالدقيق
و اعجينى العجينة لغاية لما تبقى متجانسة تماما
و شكليها على شكل كورة و غطيها بالسوليفان فى بولة مدهونة بالزيت
مع دهان وجه العجينة
و اتركيها تخمر لغاية ما يتضاعف حجمها فى مكان دافىء


بعد مايتضاعف حجمها قسميها قسمين و قسمى كل قسم 8 كور صغيرة[


جهزى 2 صينية مفروشة بورق الزبدة




بعد كده غطيها لمدة 20 دقيقة قبل ماتخبزيهم[
سخنى الفرن قبل الخبز ب 10 دقائق


قبل ماتدخليهم الفرن رشى عليهم رشة دقيق للزينة[]
] و اخبزيهم لمدة 20 او 25 دقيقة مع قلب الصينية فى منتصف وقت الخبيز
عشان السوى يكون متساوى من كل الجهات


برديها بعد كده على رف سلك


] و ممكن تحتفظى بيهم فى الفريزر


لو حبيتى تعيدى تسخينهم قبل التقديم غطيهم بالفويل كويس
و سخنيه 5 او 7 دقائق



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/size][/size]







[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]







[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]







[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/size][/size]






[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/size][/size]





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



] اختبار تضاعف العجينة


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/size][/size]







[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/size][/size]







[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]







[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]








[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/size][/size]







[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]







[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

1 كوب بطاطا حلوة مهروسة
دافئة 2 كوب لبن رايب فى درجة حرارة الغرفة 1/4 كوب زيت نباتى 3 ملاعق
زبدة سايحة و بعدين سبيها فى درجة حرارة الغرفة تبرد 1/4 كوب سكر 2 بكتة
خميرة فورية 2 و نصف معلقة صغيرة ملح
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
رحمة من الله
مرشح لفريق الابداع
مرشح لفريق الابداع
رحمة من الله


المهنه : استاذ
المزاج : كووك
الجنس : انثى بلدي : مصر
محافظة : الاسكندرية
عدد المساهمات : 339
نقاط : 779
تاريخ الميلاد : 04/03/1980
تاريخ التسجيل : 27/02/2012
العمر : 44

خبز البطاطا الحلوة Empty
مُساهمةموضوع: رد: خبز البطاطا الحلوة   خبز البطاطا الحلوة I_icon_minitimeالخميس مارس 08, 2012 5:58 pm

خبز البطاطا الحلوة 32681.imgcache
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
خبز البطاطا الحلوة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
»  سلطة البروكلى الحلوة بالزبيب
» طريقة عمل صلصة الصويا الحلوة ..
» كبة البطاطا ..ولا ألذ
» كبة البطاطا
» البطاطا مـع اللحم

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
شبكة منتديات هواره منتدي هواره :: الاسره العربيه :: مطبخ حواء-
انتقل الى: